EATINGPOINT HEERHUGOWAARD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 492 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eatingpoint Heerhugowaard. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 20:04 Voor het eerst besteld hier best lekker, alleen was het niet zo warm meer maar een stuk goedkoper dan die andere vreet schuren !! voor herhaling vatbaar.
21 jun 2024 om 20:02 Helaas was de bestelling niet compleet en 20 minuten later dan gepland.
20 jun 2024 om 19:38 Het was heerlijk..
19 jun 2024 om 9:15 Turkse pizza was top, Patat was koud en de kroket was ook niet echt heel warm van binnen..
14 jun 2024 om 21:05 Gewoon weer perfect, en precies op tijd, daarom vaste klant top zo doorgaan !!
14 jun 2024 om 19:08 Alles was weer lekker.
13 jun 2024 om 22:07 Frikandel speciaal niet goed dicht. Saus door hele zakje. Alles onder. 1 kapsalon gewoon koud. Nieuwe frikandel gehad. Saus moet je zowat zoeken. En frikandel taai. Voor ons niet meer. Jammer
9 jun 2024 om 21:28 Het was weer heerlijk. Vorige week 1 fricandel te kort gekregen.... Vandaag 1 extra erbij. Was het weer een foutje of om het goed te maken? Ik ben daar wel nieuwsgierig naar. En ik had heel erg op tijd besteld en het kwam ook op die tijd.
8 jun 2024 om 23:15 Doordat er sneller werd geleverd was ik nog niet thuis toen ik voorstelde dat ze bij de deur mochten zetten bleef bezorger wachten inde auto zodat het warm bleef. Gelukkig was ik er met vijf minuten! Heel fijn en vriendelijk!
8 jun 2024 om 20:49 Pizza was heerlijk en warm
7 jun 2024 om 20:17 Twintig minuten later dan gepland en we hadden optijd besteld . Kwaliteit was goed
6 jun 2024 om 20:46 Laatste keer dit. kebab was taai het leek wel oud, je kon er niet op kauwen, alles weg gegooid!!